En we zijn weer ruim een maand verder, dus het is weer tijd voor een persoonlijke update. Ik val in herhaling….maar we hebben weer een heerlijke maand gehad! We vierden de feestdagen op Bali, kregen bezoek van vrienden uit Nederland en gingen op vakantie naar Legoland en Singapore.
Benieuwd wat we nu precies allemaal hebben gedaan, en of onze plannen nog gewijzigd zijn voor de komende maanden? Lees dan snel verder!

Wat hebben we gedaan de afgelopen maand
Dat is ook, net als alle andere maanden, weer behoorlijk veel….maar ik zal proberen een samenvatting te maken 🙂
18
Samen met een vriendin en haar kinderen gingen we een dagje naar de waterspeeltuin van de Bali Zoo.
FotorCreated2
We bezochten een leuke kerstmarkt bij Skoebido in Sanur
FotorCreated4 FotorCreated5
Het is ook heel leuk om te zien hoe Thijs en Isa elkaar steeds meer beginnen te vinden als speelkameraadjes. Niet specifiek van deze maand….maar de laatste tijd is het wel opvallend hoeveel plezier ze samen hebben.
FotorCreated5
Onze hulp Narti kreeg op 24 december een dochter en nog geen week later ging in samen met Isa op kraambezoek. Heel bijzonder om de super kleine (2.2 kilo) Farah te zien en ook om te zien hoe primitief ze helaas wonen met hun gezinnetje van 5. Isa was verliefd op de baby en wilde haar wel mee naar huis nemen.

Bezoek
We kregen half december bezoek van vrienden uit Nederland. En dat is altijd zo leuk!
Ze hebben ongeveer de helft van de tijd bij ons geslapen en dat was erg gezellig. Thijs en Isa vonden twee extra speelmaatjes ook erg geslaagd 🙂
FotorCreated4
Feestdagen
We hebben dit jaar zowel Sinterklaas als Kerst en Oud&Nieuw thuis op Bali gevierd. Hoe we dit hebben ervaren, heb ik onlangs in een aparte blog verteld. 
Eerste kerstdag hebben we niks speciaals gedaan voor kerst, maar gewoon een heerlijke dag met vrienden en ons gezin gehad. We hebben eerst gewandeld in Ubud, daarna gezwommen bij Jungle Fish en ’s avonds aan het strand gegeten. Perfecte kerst Bali-style wat mij betreft!
FotorCreated5
Legoland en Singapore
Afgelopen week zijn we 5 dagen naar Legoland Maleisië en Singapore geweest. Elke zes maanden moeten we voor ons visum het land uit en het was weer zover…. helemaal niet vervelend hoor, haha!
In de laatste fotodiary hebben jullie al wat foto’s kunnen zien van dit leuke tripje, maar ik zal er binnenkort nog een uitgebreider artikel over schrijven.
FotorCreated6
Reizen/vakanties 2016
Tot nu toe is er elke keer als ik een update plaatste wel weer wat veranderd in de plannen ten opzichte van de vorige update, maar deze keer zijn de plannen zowaar niet veranderd. We hebben net onze vakantie naar Maleisië en Singapore gehad en in februari gaan we voor een kleine week naar Perth in Australië.
Dan begint op 19 maart ons grote reisavontuur alvorens we op 15 mei weer voet op Nederlandse bodem zullen zetten. Niks nieuws dus. Maar nog steeds super happy met alles wat we nog in het vooruitzicht hebben!

 

Recommended Posts