Nog maar drie weken te gaan en dan trekken we de deur van ons vakantiehuisje achter ons dicht.

Eindelijk……mogen we wel zeggen, dit is een moment waar we bijna twee jaar naar toe geleefd hebben.  Bijna twee jaar geleden, op tweede Pinksterdag zaten we koffie te drinken op een terrasje in de Entrepot haven en toen spraken we naar elkaar uit dat we toe waren aan een nieuwe uitdaging. We hebben eerst veel plezier beleefd aan het fantaseren over wat we precies wilden gaan doen en naar welke landen we toe wilden.

Het huidige plan om naar Bali te gaan, kreeg na een paar maanden steeds meer vorm. We begonnen langzaam familie en vrienden in te lichten en de plannen werden steeds concreter en in september 2012 hebben we ons huis te koop gezet. Voor ons was dit de eerste concrete en zichtbare stap op weg naar onze droom. Een hoop volgende stappen volgenden en ons leven is vanaf het moment dat we besloten om hiervoor te gaan allerminst rustig en saai geweest…..

Een kleine greep hieruit:
– huis verkocht in mei 2013
– dochter Isa geboren in juli 2013
– verhuisd naar een tijdelijk appartement in september 2013
– Peter gestopt met zijn baan bij Prisma IT in oktober 2013
– ingeschreven bij de KvK met Milestone Projects in oktober 2013
– Marieke gestopt met haar baan bij het Erasmus MC in januari 2014
– spaarplan uitgevoerd wat we vooraf hadden opgesteld, om het in elk geval 2 jaar op Bali financieel te kunnen redden zonder dat we al iets verdienen met ons bedrijf
– 4 sociaal cultureel visums geregeld voor Indonesie
– huis geregeld voor de eerste maand op Bali
– vakantiehuis geregeld voor laatste weekend in Nederland
– opslag geregeld

Momenteel zijn we druk met inpakken, spullen verkopen, spullen uitzoeken, werken en afscheid nemen. Bijna elke dag staat er wel afspraak gepland die in het teken staat van afscheid nemen. Helaas hoort dat er ook bij….

Je zult begrijpen dat we erg uitkijken naar het moment dat we daar gesetteld zijn en kunnen beginnen aan ons (tijdelijke) nieuwe leven waar we al zo lang naar uit kijken!

Recent Posts