Sinds de laatste paar maanden zien we een enorme verhoging in onze bezoekersaantallen op de site. Ook worden we steeds vaker direct benaderd voor vragen over Bali en plaatsonafhankelijk werken. We zijn hier heel blij mee en hebben nu besloten dat we onze site wat meer toegankelijk willen maken voor verschillende doelgroepen.
We hopen in de eerste plaats nog steeds de familie en vrienden op de hoogte te houden van onze belevenissen hier op Bali als gezin. Maar daarnaast willen we ook voor de mensen die ons niet kennen, wat meer informatie geven over Bali en onze tips en informatie over plaatsonafhankelijk werken (op Bali) delen via de site.

De invulling van de site zal er globaal als volgt uit gaan zien:

– Op dinsdag delen we een tip over Bali met kinderen. Dit kan een leuke activiteit zijn om te ondernemen met je kinderen op Bali, maar ook een Top5 van bijvoorbeeld speeltuinen, waterparken, kindvriendelijke tempels, etc.
– Eens in de twee weken op woensdag zal ik een persoonlijk artikel schrijven over hoe het met ons gaat hier. Hoe wij met bepaalde dingen omgaan en hij wij dingen ervaren. Op de andere woensdag plaatsen we een ‘plog’, of te wel een picturelog van een dag uit ons leven.
– Op vrijdag zullen we een foto update publiceren onder de naam Foto Friday. Dit wordt een gezellige diary die een indruk geeft van ons dagelijks leven op Bali (ingaande vanaf volgende week).
– Elke zondag schrijven we een algemeen artikel over Bali, reizen met kinderen, plaatsonafhankelijk werken, etc. Dit is dus iets meer informatief voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in Bali of Digital Nomad artikelen.

Daarnaast hebben we sinds deze week een Instagram account geopend: https://instagram.com/digitalnomad_nl/
Hierop zullen (bijna) elke dag leuke snapshots van ons leven hier op Bali geplaatst worden.

Op Facebook weten veel mensen ons al te vinden en daar zullen we ook links naar alle artikelen op de site blijven plaatsen en voorlopig blijven we daar de throwbackthursday (tbt) plaatsen elke donderdag. In elk geval totdat we een jaar aan tbt’s hebben. Ik zal eens gaan uitrekenen hoeveel dagen ik geen tbt heb kunnen plaatsen omdat we nooit in het buitenland waren. Dat waren er volgens mij erg weinig 🙂

Twitter hebben we ook al een tijd, maar daar zijn we minder actief mee geweest. We gaan dit nu oppakken en zijn op Twitter te volgen op: https://twitter.com/Digitalnomad_nl

We zijn zelf erg enthousiast om nu ook op een wat professionelere manier aan de slag te gaan met de site en hopen dat we tegen de tijd dat we als nomads weer ‘on the road’ gaan begin volgend jaar, ook inkomen zullen verdienen met de site.
Als jullie zelf nog leuke tips hebben, dan horen we dat ook graag!

Recent Posts