Selecteer een pagina

Axie Infinity koersverwachting 2021

Cryptocurrency is in 2021 echt doorgebroken. Axie Infinity is een van de vele currency die al een flinke stijging heeft laten zien. Maar wat zijn de Axie Infinity verwachtingen voor de rest van het jaar? Waar kan deze currency staan in 2025 of zelfs 2030?

In dit artikel geven wij 3 scenario’s waarom Axie Infinity eventueel kan stijgen,  maar ook schetsen wij een voorspelling voor de korte termijn.  Ben je nieuw met crypto? Registreer je dan eerst bij een van onderstaande exchanges!

Axie Infinity voorspelling 2021

 

Negatieve rentes op FIAT currency

Adoptie grote investeerders

Influencers tonen meer interesse

Positieve ontwikkelingen in de markt

Record naar record verbroken

Meer & meer fiat geld bij geprint

Bitvavo

  • 1000 euro gratis trading fee
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Betaal met iDeal!

Naar Bitvavo.com

Binance

  • Internationale Exchange
  • Enorm groot aanbod currency
  • Goede staking rates

Naar Binance.com

Bitcoinmeester

  • Goede helpdesk
  • Betalen met iDeal
  • Exchange uit Nederland

Naar Bitcoinmeester.nl

Axie Infinity verwachtingAxie Infinity verwachting corona

Laten we beginnen met het meest actuele onderwerp sinds 2020, het corona virus. Veel mensen vragen zich af of er een verband is tussen de prijs stijging van Axie Infinity en het coronavirus. Om een direct verband te leggen tussen Axie Infinity & corona is erg lastig. Wel weten we dat door het virus er enorm veel geld is bij geprint. Investeerders zoeken een “veilige” haven in de cryptocurrency. Natuurlijk blijft dit subjectief en kan het ook een samenhang van toevalligheden zijn.

Axie Infinity verwachting 2021-2025- 2030 en verder

Je hebt Axie Infinity gekocht of je staat misschien wel op het punt om Axie Infinity te kopen. Natuurlijk wil jij een zo hoog mogelijke winst pakken, anders was je hier niet gekomen. Binnen de wereld van cryptocurrency zijn er verschillende tactieken om geld te verdienen en winst te pakken.

De zogenaamde “HODLERS” houden er rekening mee dat de totale marketcap nog maar in de kinderschoenen staat. Anders gezegd, dat er nog een flinke prijsstijging kan komen. Deze groep probeert de coins zolang mogelijk vast te houden. De verwachtingen volgens deze groep voor 2025, 2030 zijn daarom erg positief. Prijsstijgingen van 100% of 200% zijn geen bedragen waar deze groep investeerders raar van op kijkt.

Een andere manier van investeren is voor het daytraden. Deze proberen vaak enkele procent winst per dag te pakken. Per dag wordt beoordeeld of de coin een goede investering is of niet. Met name het Axie Infinity nieuws in de gaten houden kan een goede bijdrage hiervoor zijn.

De verwachtingen Axie Infinity zien er goed uit, maar het blijft erg speculatief. Waarom daalt Axie Infinity? of waarom stijgt Axie Infinity? Blijft een kwestie van vraag & aanbod. “Wat de gek er voor betaald” is ook een veel gemaakte uitspraak.

Voorspelling Axie Infinity koers

Hierbij Digitalnomad.nl hebben we een voorspelling van de Axie Infinity koers gedaan. Dit is echter geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek en ga niet blindelings af van voorspellingen. Ook al is het 2021, we hebben helaas nog steeds geen glazenbol uitgevonden. De verwachtingen en ontwikkelingen zien er echter wel positief uit.

Axie Infinity wel of niet kopen?

Als je Axie Infinity kopen wilt kunt je dat doen via de volgende Exchanges:

Bitvavo – Een van Nederlands grootste exchanges. Het registreren is volledig gratis, als je besluit dat te doen via deze link krijg je zelfs 1000 euro trading tegoed. Na het registreren kun je binnen een minuut je eerste Axie Infinity bezitten.

Binance – Een internationale exchange die sinds kort ook Nederlandse support heeft. Het voordeel van deze exchange is dat je een gratis ATM kaart kunt aanvragen. Ook hierbij is het registreren weer volledig gratis, via de volgende link krijg je direct toegang.

Gaat Axie Infinity groot worden?

Gaat Axie Infinity groot worden? Of is Axie Infinity al groot? Dat is een hele subjectieve vraag. Sommige kenners zijn van mening dat het groot gaat worden, maar dat er nog een lange weg te gaan is.

Weer een andere groep mensen is van mening dat de beste tijd al geweest is, deze groep denkt dat cryptocurrency er niet voor de lange termijn zullen zijn.

Axie Infinity nieuws verwachting

Een belangrijke indicator voor de Axie Infinity prijs verwachting is het nieuws. Als er bijvoorbeeld een nieuw partnership wordt aangekondigd kan dit directe gevolgen hebben voor de prijs. Als er een grote stijging plaats vind, kun je in het nieuws nalezen wat er gebeurd is.