Cryptocurrency is in 2021 echt doorgebroken. Solana is een van de vele currency die al een flinke prijsstijging heeft laten zien. Maar wat zijn de Solana verwachtingen voor de rest van het jaar? Waar kan deze currency staan in 2025 of zelfs 2030? Wordt Solana veel waard in 2025-2030?

In dit artikel geven wij 3 scenario’s waarom de prijs van Solana eventueel kan stijgen,  maar ook schetsen wij een voorspelling voor de korte termijn.  Ben je nieuw met crypto? Registreer je dan eerst bij een van onderstaande exchanges!

Solana verwachting corona

Laten we beginnen met het meest actuele onderwerp sinds 2020, het corona virus. Veel mensen vragen zich af of er een verband is tussen de prijsstijging van Solana en het coronavirus. Om een direct verband te leggen tussen Solana & corona is erg lastig. Wel weten we dat door het virus er enorm veel geld is bij geprint. Investeerders zoeken een “veilige” haven in de cryptocurrency. Natuurlijk blijft dit subjectief en kan het ook een samenhang van toevalligheden zijn.

Solana verwachting 2021-2025- 2030 en verder

Je hebt Solana gekocht of je staat misschien wel op het punt om Solana te kopen. Natuurlijk wil jij een zo hoog mogelijke winst pakken, anders was je hier niet gekomen. Binnen de wereld van cryptocurrency zijn er verschillende tactieken om geld te verdienen en winst te pakken. We bespreken er hieronder een aantal:

De zogenaamde “HODLERS” houden er rekening mee dat de totale marketcap nog maar in de kinderschoenen staat. Anders gezegd, dat er nog een flinke prijsstijging kan komen. Deze groep probeert de coins (cryptocurrencies) zolang mogelijk vast te houden. De verwachtingen volgens deze groep voor 2025, 2030 zijn daarom erg positief. Prijsstijgingen van 100% of 200% zijn geen bedragen waar deze groep investeerders raar van op kijkt. Zit je te twijfelen om Solana te kopen of niet? Als ”HODLER” loop je altijd het minste risico.

Een andere manier van investeren is voor het daytraden. Deze proberen vaak enkele procent winst per dag te pakken. Per dag wordt beoordeeld of de coin een goede investering is of niet. Met name het Solana nieuws in de gaten houden kan een goede bijdrage hiervoor zijn. Omdat het laatste crypto nieuws een invloed heeft op de crypto Solana verwachtingen. Het blijft dus erg belangrijk om het nieuws te bekijken, als crypto daytrader.

De verwachtingen Solana zien er goed uit, maar het blijft erg speculatief. Waarom daalt Solana? Of waarom stijgt Solana? Dit blijft een kwestie van vraag & aanbod. “Wat de gek er voor betaald” is ook een veel gemaakte uitspraak.

Voorspelling Solana koers

Hier, bij Digitalnomad.nl hebben we een voorspelling van de Solana koers gedaan. Dit is echter geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek en ga niet blindelings af van voorspellingen. Ook al is het 2021, we hebben helaas nog steeds geen glazenbol uitgevonden. De verwachtingen en ontwikkelingen zien er echter wel positief uit.

Crypto Solana vandaag

Is het verstandig om de cryptocurrency Solana vandaag te kopen? Of het vandaag een goede dag is om SOL te kopen hangt natuurlijk van vele factoren af. Een handige hulp om te gebruiken is een technische analyse. Een technische analyse vertelt of het vandaag een goede dag is om de crypto SOL te kopen, te verkopen, of niets mee te doen. Bekijk hieronder een actuele analyse voor Solana:

Solana wel of niet kopen?

Als je Solana kopen wilt kunt je dat doen via de volgende exchanges:

Binance – Een van Nederlands grootste exchanges. Het registreren is volledig gratis, als je besluit dat te doen via deze krijg je zelfs 1000 euro crypto trading tegoed. Na het registreren kun je binnen een minuut je eerste Solana al bezitten.

Bitvavo – Een internationale exchange die sinds kort ook Nederlandse support heeft. Het voordeel van deze exchange is dat je een gratis ATM kaart kunt aanvragen. Ook hierbij is het registreren weer volledig gratis, via de volgende link krijg je direct toegang.

Gaat Solana groot worden?

Gaat Solana  groot worden? Of is Solana al groot? Dat is een hele subjectieve vraag. Sommige kenners zijn van mening dat het groot gaat worden, maar dat er nog een lange weg te gaan is.

Weer een andere groep mensen is van mening dat de beste tijd al geweest is, deze groep denkt dat cryptocurrency er niet voor de lange termijn zullen zijn. Gelukkig is dit maar een kleien groep en heeft de meerderheid positieve verwachtingen voor cryptocurrency en blockchain-technologie.

Solana nieuws verwachting

Een belangrijke indicator voor de Solana prijs verwachting is het nieuws. Als er bijvoorbeeld een nieuw partnership wordt aangekondigd kan dit directe gevolgen hebben voor de prijs. Als er een grote stijging plaats vind, kun je in het nieuws nalezen wat er gebeurd is. We zien dus dat het crypto Solana nieuws een grote invloed heeft op de Solana koers. Bekijk hieronder de actuele Solana koers: