Besparen op je belastingen?

Ben jij een digital nomad of expat? En betaal jij nog steeds (onnodig) je belastingen in Nederland? Heb je een eigen bedrijf en staat deze nog ingeschreven bij het KVK? Maar woon je de meeste maanden van het jaar in het buitenland? Dan is er een grote kans dat je veel geld kunt besparen.

Vraag hieronder een gratis intake gesprek aan en hoor direct of je geld kunt besparen!

Gratis intake gesprek

Zelf reizen wij al meer dan 10 jaar de wereld rond als digitale nomaden, en hebben gaandeweg een hoop geleerd. Zo kwamen we er na onze eerste belastingaangifte achter dat we  veel geld konden besparen! De laatste jaren ontmoeten we steeds meer Nederlanders in het buitenland die vragen hebben over geldzaken zoals belastingen, inkomstenbelasting, en wat doe je met een bedrijf dat is ingeschreven bij het KVK? 

Wil je weten hoeveel jij kunt besparen? Vraag dan een eenmalige gratis intake gesprek aan met ons om je situatie door te nemen. Door enkele vragen te stellen kunnen we direct vaststellen of er voor jou geld te besparen is.

Mocht hieruit blijken dat je inderdaad geld kunt besparen dan kun je door onze consultant geholpen worden. Deze is gespecialiseerd in alle financiële en juridische zaken waar je als digital nomad mee te maken kunt krijgen, en deze kan jou hier snel mee verder helpen.

Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen

Ben jij een digital nomad, of van plan om er eentje te worden? Ben jij langer dan 180 dagen weg uit Nederland? Dan is de kans groot dat je geld kunt besparen.

Je hoeft geen eigen bedrijf te hebben om geld te kunnen besparen als digital nomad.

Je bent nergens toe verplicht, het intake gesprek is vrij blijvend.

Ben je van plan om het avontuur aan te gaan, maar weet je nog niet hoe je jou zaken wilt regelen? Dan kun je een intake gesprek aanvragen!

De consultant hanteert een uurtarief van 200 euro, dit klinkt misschien veel maar wij zullen jou alleen maar het advies geven om hiermee verder te gaan wanneer je meer geld kunt besparen. 

Het intake gesprek is helemaal gratis. Je hoeft alleen maar je gegevens hierboven achter te laten en we bellen je binnen 48 uur terug.

Neem contact met ons op