Wonen & werken in Verenigde Staten

Wonen en werken in Verenigde Staten is steeds populairder voor Digital nomads. In het land zijn meerdere locaties waarin gewerkt kan worden als remote werker. Op deze pagina leggen we je meer uit over het leven als digital nomad in Verenigde Staten. Ook verwijzen we je door naar populaire nomad bestemmingen binnen Verenigde Staten zoals bijvoorbeeld Austin-TX. Meer weten over lange termijn verblijven? Bekijk hier voor meer informatie m.b.t. visa’s: 

Populatie

Hoofdstad

Klimaat

Taal

Telefoon Code

Unknown

Over Verenigde Staten

Het is geweldig! Ik vind het geweldig hier! De mensen zijn zo vriendelijk en het werk is geweldig. Ik zou niets meer kunnen vragen. Ik ben ongeveer een jaar geleden naar de Verenigde Staten verhuisd, en het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik hou er absoluut van om hier te wonen. De mensen zijn zo vriendelijk en gastvrij, en er is altijd wel iets te doen. Het werk is ook geweldig. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest met mijn carrière als nu. Er zijn zeker enkele uitdagingen die het leven in de Verenigde Staten met zich meebrengt, maar over het algemeen is het voor mij een enorm positieve ervaring geweest. Als je erover denkt om de stap te zetten, zou ik zeggen: ga ervoor! Je zult er geen spijt van krijgen.

Er zijn veel geweldige steden in de Verenigde Staten, maar enkele van de meest populaire zijn Los Angeles, New York City, San Francisco, Chicago, en Washington D.C. Elk van hen heeft zijn eigen unieke karakter en attracties die het een favoriete bestemming maken voor toeristen en de lokale bevolking gelijk.

Wat eet men in Verenigde Staten?

Er zijn een paar iconische gerechten die de diversiteit van de keuken in de Verenigde Staten goed weergeven. Eén zo'n gerecht is appeltaart, dat werd meegebracht door de vroege Europese kolonisten en sindsdien een algemeen aanvaard onderdeel van de Amerikaanse cultuur is geworden. Een ander populair gerecht is chili, dat zijn oorsprong vindt in het zuidwesten van het land en gewoonlijk wordt bereid met bonen, tomaten en gemalen rundvlees. Wat tenslotte specifieke gerechten betreft, zijn hotdogs, hamburgers en pizza enkele diepgewortelde basisproducten van het Amerikaanse dieet Natuurlijk zijn dit maar een paar voorbeelden en zijn er nog veel meer uitstekende gerechten te vinden in de Verenigde Staten.

Waarom wonen & werken in Verenigde Staten?

De voordelen van het leven in de Verenigde Staten zijn talrijk. Ze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende: 1. Je hebt het recht om te stemmen en kunt deelnemen aan het democratische proces. 2. U hebt vrijheid van meningsuiting en kunt uw mening uiten zonder bang te hoeven zijn voor represailles. 3. U hebt vrijheid van godsdienst en kunt elk geloof belijden of helemaal geen geloof. 4. U hebt vrijheid van vergadering en kunt vreedzaam protesteren tegen onrechtvaardigheden zonder bang te hoeven zijn voor vergelding. 5. U hebt een vrije markteconomie waarin u uw eigen bedrijf kunt starten en leiden als u daarvoor kiest. 6.

Wat zijn de nadelen?

Te moeten leven met de angst om neergeschoten te worden door een wapen. Er zijn veel nadelen aan het leven in de Verenigde Staten. Een daarvan is het hoge niveau van geweld en vuurwapencriminaliteit. Elke dag zijn er schietpartijen op scholen, werkplekken, winkelcentra en andere openbare plaatsen. De angst om door een wapen te worden neergeschoten is altijd aanwezig, en dat heeft ertoe geleid dat veel mensen paranoïde en geïsoleerd zijn geworden. Een ander nadeel is het hoge niveau van armoede en ongelijkheid. De VS hebben een van de hoogste niveaus van inkomensongelijkheid in de wereld, en deze kloof tussen rijk en arm blijft groeien. Deze ongelijkheid leidt tot sociale onrust en maakt het moeilijk voor mensen om vooruit te komen in het leven.

 

Populaire bestemmingen in Verenigde Staten
Picture of Melanie

Melanie

Ik ben Melanie, ik reis al tien jaar en nu is het mijn taak om anderen te helpen hetzelfde te doen! Ik werk bij digitalnomad.nl als SEO specialist en beheer onze social media accounts op Instagram, Facebook en Twitter (@digitalnomads).

Ik ben een grote fan van REIZEN & koffie (en niet alleen omdat ze deze site sponsoren!). Mijn favoriete bestemmingen zijn Tokio, Berlijn, Lissabon en Buenos Aires.

Wil je meer weten over de visa mogelijkheden?

Laat dan hier je gegevens achter!