Instagram volgers kopen – Let hier op!

instagram

Instagram is de laatste jaren een enorm groot sociaal netwerk geworden. Het is onderdeel van het bedrijf Meta dat we onder andere kennen van Facebook. Instagram is een gratis sociaal netwerk waarbij het gaat om het delen van foto’s en video’s.

Op Instagram vinden we miljoenen gebruikers en pagina’s over allerlei verschillende onderwerpen. Van sieraden tot aan sportauto’s. Er zijn ook Instagram gebruikers die veel geld verdienen met hun kanaal. Bij Instagram is één ding heel belangrijk. Het krijgen van zoveel mogelijk volgers en dit kan soms best een uitdaging zijn. Instagram volgers kopen is hiervoor een goede optie, maar je moet wel goed weten wat je doet en daarom deze blog.

Wat zijn Instagram volgers?

Volgers zijn mensen die jouw persoonlijke account of je pagina volgen. Miljoenen gebruikers krijgen door het algoritme van Instagram berichten te zien waarin zij geïnteresseerd zijn. Hier kunnen jouw berichten ook in voorbij komen.

Zien mensen een bericht van jou dat ze interessant vinden? Dan heb je een kans dat ze je gaan volgen, maar dit organische proces neemt heel veel tijd in beslag. Door Instagram volgers te kopen kun je dit hele proces in een stroomversnelling brengen.

Waarom zijn Instagram volgers belangrijk?

Je zult het misschien niet meteen verwachten, maar volgers op je Instagram pagina zijn echt heel belangrijk. Vooral als jij met je account geld wilt gaan verdienen. Het aantal volgers is iets wat de bezoekers van je pagina meteen zien.

Ziet iemand een pagina die gevolgd wordt door een paar mensen, dan is de kans heel groot dat deze persoon niet verder kijkt op je pagina en je al helemaal niet gaat volgen. Je moet er dus voor zorgen dat je pagina ‘socialproof’ is, zoals dat heet. Dit is alleen te bereiken door genoeg volgers te krijgen. Mensen zien een paar duizend volgers en zijn dan veel sneller geneigd je content te gaan bekijken en je pagina te volgen. Om dit dus snel te kunnen bereiken moet je volgers kopen voor Instagram.

Invloed van volgers op het algoritme

Bij alle sociale netwerken en zoekmachines wordt gebruikt gemaakt van algoritmes. Dit algoritme bepaald voor de gebruikers wat ze wel en niet te zien krijgen. Het algoritme van Instagram is elke seconde van de dag bezig met het analyseren van alle content die geüpload wordt.

Volgers zijn belangrijk voor het algoritme van Instagram. Toch zijn volgers niet het enige dat belangrijk is. Of je post goed bekeken wordt heeft te maken met verschillende factoren die allemaal samenhangen. Naast volgers heb je ook, views en likes nodig. Ook mag de metadata zoals een omschrijving bij een post niet vergeten worden. Het totaalpakketje moet goed genoeg zijn voor het algoritme van Instagram.

Volgers moeten geloofwaardig zijn

Dit is heel belangrijk om te onthouden. Je moet namelijk wel volgers kopen die geloofwaardig zijn. Als je pagina enkel gericht is op de Nederlandse markt, dan zou het erg vreemd zijn als de pagina gevolgd wordt door alleen buitenlandse volgers.

Als jij je in een Nederlandse markt bevindt met vrijwel alleen Nederlandse bezoekers, dan moet je er ook voor zorgen dat je Nederlandse Instagram volgers gaat kopen. Dit komt erg geloofwaardig over en maakt je Instagram pagina socialproof.

Is Instagram followers kopen wel veilig?

Terechte vraag als je deze gesteld hebt. Er gaan soms wilde verhalen rond over het kopen van Instagram followers. Het antwoord op deze vraag is een volmondig ja, maar je moet het wel met verstand doen. Hiermee doel ik vooral op het aantal volgers dat je in een keer koopt.

Als je een nieuw account begint, dan raad ik je ten zeerste af om meteen 10.000 of 100.000 volgers te kopen. Je account is nog leeg, heeft nog bijna geen content, maar al wel 100.000 volgers. Dit werkt erg afschrikwekkend voor bezoekers, omdat ze het dan meteen niet vertrouwen.

Ik wil je dus aanraden om dit geleidelijk te doen. Eerst beginnen met dagelijks content maken en dan volgers kopen. Op het begin moet je dus ook geleidelijk deze volgens kopen. Begin eerst bijvoorbeeld met enkele tientallen volgers. Daarna weer veel goede content toevoegen en dan kun je er wellicht enkele honderden bij kopen. Dit proces blijf je volgen en elke keer uitbreiden.

Alle voordelen van Instagram volgers kopen opgesomd.

Je hebt al kunnen lezen waarom het verstandig is om volgers te kopen. Hieronder vind je een korte opsomming van alle voordelen:

  •         Je wordt beter gevonden door de juiste mensen;
  •         Je begint een Instagram pagina met een flinke boost;
  •         Meer volgers, is meer interactie;
  •         Veel volgers zorgen voor een sneeuwbaleffect. Het aantal volgers neemt steeds sneller toe;
  •         Meer volgers stralen vertrouwen uit en maken je pagina relevanter.

Waar kan ik echte Instagram volgers kopen?

Als je het internet op gaat om echte volgers te kopen voor Instagram, dan kom je natuurlijk 1001 mogelijkheden tegen. De ene beloofd nog betere resultaten, dan de ander. Onthoud wel, als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo. Daarom is het belangrijk dat je de juiste partij zoekt voor het kopen van Instagram volgers.

Om er achter te komen welke partij betrouwbaar is voor het kopen van Instagram volgers, hebben wij een onderzoek uitgevoerd. We zijn het internet op gegaan en hebben meerdere partijen bekeken. Voor het kopen van echte Instagram volgers kwamen uiteindelijk bij drie partijen terecht die we het beste en betrouwbaarst vonden.

FollowFactory.nl

FollowFactory is de eerste partij waarvan wij van mening zijn dat het een zeer betrouwbare is. Wanneer je op de website komt, dan zie je meteen een website met een professionele uitstraling. Er is veel moeite gedaan om een mooie en overzichtelijke website neer te zetten.

Voor het kopen van Instagram volgers maakt FollowFactory.nl onderscheid tussen algemene Instagram volgers en Nederlandse Instagram volgers. Ik heb het al eerder benoemd. Als jij een Nederlandse pagina hebt die eigenlijk alleen door Nederlanders bezocht wordt, dan moet je wel Nederlandse volgers hebben.

Een nadeel hiervan is dat het kopen van Nederlandse Instagram volgers bij de FollowFactory duurder is, dan het kopen van algemene volgers. Je kunt natuurlijk ook een pagina opzetten, waarmee jij je meteen op de internationale markt richt. Wel is het dan verstandig om de metadata ook meteen in het Engels te doen.

SnelleVolgers.nl

De andere partij waar we erg over te spreken zijn dat is SnelleVolgers.nl. Als we de website van SnelleVolgers.nl bekijken, dan zien we ook gelijk een professionele website waar veel moeite voor gedaan is. Je kunt bij SnelleVolgers.nl verschillende “pakketten” kopen als het gaat om Instagram volgers. Van kleine pakketten van enkele honderden volgers tot grote pakketten van 10.000 volgers.

Mocht je het willen. Bij zowel SnelleVolgers.nl, als bij FollowFactory.nl kun je ook terecht voor volgers en views van andere sociale netwerken. Denk hierbij aan TikTok, YouTube, Spotify en Twitch. Je kunt dus je onderwerp uitbreiden naar andere netwerken, wanneer je klaar bent voor die stap.

LikeFabriek

De laatste partij die betrouwbaar is, dat is de LikeFabriek.nl. Bij de LikeFabriek koop je likes voor de foto’s en video’s die jij deelt op Instagram. Likes zijn iets anders dan volgers, maar je hebt al kunnen lezen dat likes ook belangrijk zijn voor het algoritme van Instagram.

Als je veel likes hebt op je post, dan kom je bij veel meer personen lang in hun tijdlijn. Uiteindelijk gaan ze jouw content bekijken en als je voldoende volgers hebt, dan is de kans groot dat ze jouw pagina ook gaan volgen.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Over het kopen van Instagram volgers zijn een aantal veel gestelde vragen. Wij hebben hier het antwoord op zodat jij zorgeloos Instagram followers kunt kopen.

Is Instagram volgers kopen illegaal?
Nee, het kopen van volgers is niet illegaal, maar gaat wel in tegen de algemene voorwaarden van Instagram. Bij rustig opbouwen van volgers levert dit geen problemen op.

Hoe snel zie ik het resultaat
Wanneer je de betaling afgerond hebt, dan worden de volgers in principe binnen enkele minuten zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat je account op openbaar moet staan, maar dit is vanzelfsprekend, als je meer mensen wilt bereiken.

Mag ik zakelijk of als influencer volgers kopen?
Sinds 2020 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) besloten dat Nederlandse bedrijven en influencers geen volgers meer mogen kopen. Dit wordt bestempeld als oneerlijke handelspraktijken. Zakelijk aanschaffen is dus verboden voor de gehele markt.

Hoe kan ik mijn pagina nog meer laten groeien?
De meest krachtige manier van groeien is iedere dag waardevolle content maken. Denk hierbij aan uniek beeldmateriaal en goede metadata. Bekijk ook goed welke hashtags trending zijn en speel hier op in.

Zien anderen dat ik volgers gekocht heb?
Nee. De volgers die je koopt zijn echt en niemand ziet het verschil. Het is uiteraard wel belangrijk dat de volgers relevant zijn. Een pagina die zich op de Nederlandse markt richt, moet ook Nederlandse volgers hebben.

Inhoudsopgave