Kaart Medellín

De plattegrond van Medellín ziet eruit als een kleurrijke, overvolle kom spaghetti. De straten zijn kronkelig en verward, en de gebouwen staan dicht op elkaar. Het is een drukke, levendige stad, vol leven en energie, Als je naar de kaart kijkt, zie je dat er veel verschillende buurten zijn, elk met een eigen uniek karakter. El Poblado is bijvoorbeeld de rijkste wijk van de stad, terwijl Comuna 13 een van de armste is.

Bezoekers aan Medellín zullen iets van hun gading vinden, wat ze ook zoeken. Als u een reis naar Medellín plant, zorg er dan voor dat u de kaart goed bestudeert voordat u gaat.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Medellín je het beste verblijft! Ga je vooral naar Medellín om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Medellín is bijvoorbeeld Belen.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Medellín. 

Met behulp van een plattegrond van Medellín kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.