Veiligheid in Medellín

Is het veilig in Medellín voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Medellín? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Medellín?

Is het veilig in Medellin voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Medellin?

Ja, het is veilig voor toeristen in Medellin. De stad is zelfs uitgeroepen tot een van de meest innovatieve en vooruitstrevende steden ter wereld. De lokale bevolking is warm en gastvrij, en er is veel te zien en te doen in Medellin. Van koloniale gebouwen en levendige markten tot trendy restaurants en een bruisend nachtleven, er is voor elk wat wils in deze charmante Colombiaanse stad. Dus ga je gang en boek je ticket - je zult er geen spijt van krijgen!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.