Wakker worden en aan de eettafel werken, het kan gewoon

Wakker worden en aan de eettafel werken, het kan gewoon

het is tegenwoordig echt niet meer nodig om fysiek naar een bedrijf te gaan om je boterham te verdienen. Dit kun je op allerlei manieren doen bijvoorbeeld remote werken of een afspraak maken met je werkgever om een aantal dagen op kantoor te werken en een aantal dagen thuis.

De opkomst van de technologie heeft ervoor gezorgd dat dit allemaal mogelijk is en naast het remote werken heeft dit ook gezorgd voor een acceleratie in bijvoorbeeld video games. Of het nu je favoriete game is of speel casino online, alles is in real time mogelijk tegenwoordig.

Voor de meeste remote banen heb je wel wat skills nodig en in dit artikel gaan wij onze top 3 ideeën aan jou presenteren.

1: Editor

Hoe vaak heb jij naar een Youtube video gekeken en dacht je van wow deze video is echt cool in elkaar gezet. Het editen van video’s is over de jaren heen enorm populair geworden en er is dan ook super veel vraag naar. Je kan gewoon een editor worden, maar om een goede te worden moet je wel het een en ander leren. Je hebt hier ook allemaal verschillende online cursussen voor die jou alle fijne kneepjes van het vak kunnen leren en voor je het weet ben je een editor en kan ook jij aan de slag achter je bureau. Je kan ook je skills aanbieden platformen zoals Upwork waar jij je service aanbiedt en mensen deze moeten kopen.

2:  E-commerce

Een online webshop beginnen kan jij ook doen en dit is dan ook een baan vol met uitdagingen omdat je niets anders doet dan achter je laptop zitten. Je bent vooral bezig met trends zoeken en kijken wat slim is om te verkopen, de baan vereist dan ook veel focus. Je moet dan ook een goede niche hebben waarin je verkoopt omdat er simpelweg zo’n grote rivaliteit is op het internet want op het einde van de dag wil iedereen eten ook jij. Je zult het dan ook alles moeten geven, maar zodra de business een beetje lopende is dan zal het zijn vruchten afwerpen. Het nadeel van deze baan is dat je meestal wel wat verstand van sales en business moet hebben om een goed product te vinden en te kijken wat mensen willen want hier zit de meeste tijd in. Het maken van een website is meestal wel redelijk makkelijk want dit kan via gratis platformen zoals Wix waar je gratis een webshop met betalingsmethodes kan aanmaken.

3: Freelance schrijver

Als je houdt van schrijven is dit misschien wel de perfecte baan voor jou. Als je deze baan op je neemt, doe je dit meestal via platformen zoals Fiverr deze helpt jou bij het opgemerkt worden als schrijver. Op dit platform kun jij je service (schrijven) aanbieden hierbij staat je tarief, info en als je reviews hebt staan deze er ook bij. Het is dus ook van belang dat wanneer jij een klant hebt deze met respect behandeld en je hem iets geeft wat zijn geld waard is. Het nadeel van deze baan is dat je moet vaak moet vertrouwen op dat mensen opdrachten voor je hebben waar ze voor betalen. Zo kan het zijn dat je de ene maand bakken met werk hebt en de maand erna maar heel weinig hebt je bent dus puur afhankelijk van anderen.

Table of Contents

Meer informatie

[zb_mp_link1]
[zb_mp_link2]
[zb_mp_link3]
[zb_mp_link4]
[zb_mp_link5]
[zb_mp_link6]
[zb_mp_link7]
[zb_mp_link8]