Wat is een Crypto creditcard en hoe kom je er aan?

De wereld van crypto is steeds aan het bloeien en ontwikkelen. Als je het nog niet wist zijn cryptocurrencies digitale munten waarmee je betalingen kunt doen in vrijwel de hele wereld. Tegenwoordig zijn er ook crypto creditkaarten ontwikkeld voor het eenvoudig doen van betalingen. Heeft u geen idee wat een crypto creditkaart is en waar je die kunt aanschaffen? Lees hieronder dan alles over de crypto betaalkaart.  

Dit moet je weten 

Alvorens we overgaan tot het kopen van een crypto creditkaart zullen we eerst kijken wat een crypto creditkaart is. Een crypto creditkaart is eigenlijk een betaalkaart, waarbij de ontvanger geen digitale munten ontvangt maar euro’s of een ander valuta. Elk crypto credit kaart werkt samen met Visa of Mastercard. Zo weet je dat de crypto creditkaart betrouwbaar is. Een crypto creditkaart kun je verkrijgen bij een exchange. De welbekende exchange die betrouwbaar is is Binance. Deze exchange werkt met Visa en Mastercard. In vrijwel heel de wereld kun je een exchange tegenkomen. Enkele exchanges zijn Binance,  Bitvavo, Coinbase, Crypto.com, Nexo, Bitpanda en Wise.  

Waarom een crypto kaart? 

Bij het gebruiken van een crypto creditkaart kun je op een veilige manier betalingen doen. Ze zijn altijd goed beveiligd. In de meeste landen heb je toegang tot betalen met een crypto creditkaart. Als je in het bezit bent van een crypto kredietkaart heb je volledig beheer over de uitgaven die je maakt. Je hebt hierbij geen bank als tussenpersoon nodig. Het aantal munten dat je op de kaart zet bepaal jezelf. De betalingen worden meteen gedaan met een crypto creditkaart. Bij betalingen met de traditionele creditkaarten ontvang je de rekening aan het eind van de maand. Bij crypto creditkaarten zal je niet te maken hebben met de nadelen van de traditionele kredietkaarten maar met de nadelen van de crypto creditkaart. 

Table of Contents

Meer informatie

[zb_mp_link1]
[zb_mp_link2]
[zb_mp_link3]
[zb_mp_link4]
[zb_mp_link5]
[zb_mp_link6]
[zb_mp_link7]
[zb_mp_link8]