Workation in Medellín

Een werkvakantie is een vakantie voor werknemers. Het is een nieuwe manier om er even tussenuit te gaan en je los te koppelen van de dagelijkse sleur, maar in plaats van te ontspannen op een strand of een nieuwe stad te verkennen, blijf je productief door te werken vanaf een externe locatie.

De term "workation" werd voor het eerst gebruikt in 2006 door Jason Suinn, oprichter van het in Colorado gevestigde bedrijf Productive Lifestyle Systems. Sindsdien is het steeds populairder geworden omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om hun werk en privéleven in balans te houden.

Workations worden vooral populair onder digitale nomaden, die vaak naar Medellín komen vanwege de betaalbare kosten voor levensonderhoud en het warme weer dat het hele jaar door voorhanden is. Als je een werkvakantie in Medellín overweegt, lees dan hier meer erover.

Een workation is een term die is bedacht in Medellín, Colombia, en het is een combinatie van de woorden "werk" en "vakantie".

Dus eigenlijk is het een vakantie waar je ook wat werk gedaan krijgt. En Medellín is de perfecte plaats voor een werkvakantie, want het is er heerlijk weer, het is heel betaalbaar, en er zijn veel interessante dingen te zien en te doen. Bovendien zijn de mensen hier erg vriendelijk en gastvrij, dus je zult zeker het gevoel hebben dat je op vakantie bent!

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Medellín perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.