Activiteiten in Dallas TX

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Dallas TX bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Dallas TX biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Dallas is een grote stad met tal van activiteiten om toeristen bezig te houden. Als je op zoek bent naar een aantal leuke dingen om te doen, hier zijn vijf aanbevelingen die moet houden je vermaakt. Van musea tot parken, er is voor elk wat wils in Dallas. Dus trek je cowboylaarzen aan en maak je klaar voor wat Texaans plezier!

    De vijf leukste activiteiten in Dallas zijn:
  1. Ga naar het Dallas Arboretum en de Botanische Tuin voor een natuurwandeling en een picknicklunch.
  2. Ga naar Klyde Warren Park voor een potje frisbeeën met vrienden.
  3. Maak een wandeling door het Farmers Branch Historical Park om meer te leren over de plaatselijke geschiedenis.
  4. Breng een middag door in Reverchon Park om spelletjes te spelen en op de schommels te klimmen.
  5. Ga naar de film in het Angelika Film Center in Mockingbird Station.
  6. We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Dallas TX! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Dallas TX stuur ons je tip door.