Emigreren naar Cluj

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Cluj te emigreren.

U kunt emigreren naar Cluj door de volgende stappen te volgen:

Bepaal of u voldoet aan de vereisten om te emigreren Verkrijg de benodigde documenten Vraag een verblijfsvergunning aan Schrijf u in bij het bureau voor immigratie van Cluj Regelingen treffen voor huisvesting en werk Verhuis naar Cluj en begin uw nieuwe leven!

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Max. Ik verhuisde naar Cluj bijna twee en een half jaar geleden met mijn vrouw en twee kinderen. We houden van fietsen, wandelen en sightseeing in het prachtige landschap rond Cluj.

Mensen vragen me soms waarom ik Londen heb verlaten - het antwoord is simpel: omdat Roemenië geweldig is! De mensen zijn vriendelijk, het landschap is prachtig en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.