Emigreren naar Da Nang

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Da Nang te emigreren.

Er zijn een paar verschillende manieren om naar Da Nang te emigreren. Eén manier is het verkrijgen van een Vietnamees visum, dat via de Vietnamese ambassade of het Vietnamese consulaat in je thuisland kan worden verkregen. Een andere manier is het aanvragen van een permanente verblijfsstatus in Vietnam.

Tenslotte kun je ook proberen te trouwen met een Vietnamees staatsburger, waardoor je voor onbepaalde tijd in Vietnam kunt wonen en werken. Welke route je ook kiest, zorg ervoor dat je van tevoren onderzoek doet, zodat je weet welke stappen je moet nemen om succesvol naar Da Nang te emigreren.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Sara, 31 jaar oud. Ik ben een jaar en 5 maanden geleden naar Da Nang verhuisd met mijn man en drie kinderen. We houden ervan de stad te verkennen en nieuwe marktkraampjes en eetgelegenheden uit te proberen. Ik breng graag tijd door met mijn gezin, maar ik geniet ook van wat vrije tijd voor mezelf - lezen, tv kijken, of gewoon een wandeling maken in de buurt.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.