Kaart Austin TX

De kaart van Austin verandert voortdurend, omdat de stad groeit en nieuwe wijken worden ontwikkeld. De kern van de stad blijft echter grotendeels onveranderd. In het centrum van de stad bevinden zich de meeste culturele bezienswaardigheden en toeristische attracties, terwijl de omliggende wijken een grote verscheidenheid aan winkel-, eet- en uitgaansgelegenheden bieden.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Austin TX je het beste verblijft! Ga je vooral naar Austin TX om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Austin TX is bijvoorbeeld Downtown.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Austin TX. 

Met behulp van een plattegrond van Austin TX kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.