Kaart Da Nang

De kaart van Da Nang lijkt veel op de kaart van elke andere stad. Er zijn wijken, hoofdwegen en kleinere zijstraten. Er zijn ook een paar interessante punten, zoals het vliegveld en het strand. Als u op zoek bent naar een meer gedetailleerde kaart, kunt u die online of in een reisboek vinden. Maar over het algemeen hoeft de gemiddelde persoon niet te weten hoe hij een kaart van Da Nang moet lezen om zich te kunnen verplaatsen.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Da Nang je het beste verblijft! Ga je vooral naar Da Nang om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Da Nang is bijvoorbeeld Cam Le District: Hoa Xuan Ward.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Da Nang. 

Met behulp van een plattegrond van Da Nang kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.