Kaart Dallas TX

De kaart van Dallas lijkt een beetje op de vorm van Texas - hij is groot en uitgestrekt. De stad zelf ligt in de noordoostelijke hoek van de staat en wordt omringd door kleinere steden en voorsteden. Als je op zoek bent naar een goed overzicht, zou deze kaart moeten volstaan. En anders, ga op verkenning!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Dallas TX je het beste verblijft! Ga je vooral naar Dallas TX om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Dallas TX is bijvoorbeeld Fair Park.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Dallas TX. 

Met behulp van een plattegrond van Dallas TX kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.