Klimaat in Minsk

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Wit-Rusland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Minsk voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Minsk gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Minsk. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Minsk? Het weer in Minsk is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Minsk weer.

Het klimaat van Minsk is gematigd continentaal. Dit betekent dat de zomers warm en vochtig zijn, terwijl de winters koud en droog zijn.

De gemiddelde maximumtemperatuur in juli is ongeveer 23 graden Celsius, terwijl de gemiddelde minimumtemperatuur in januari ongeveer -4 graden Celsius is. Minsk heeft ook te maken met een behoorlijke hoeveelheid neerslag gedurende het jaar, waarbij de meeste neerslag valt in juni en september.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.