Veiligheid in Dallas TX

Is het veilig in Dallas TX voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Dallas TX? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Dallas TX?

Is het veilig in Dallas voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Dallas?

Ja, het is veilig voor toeristen in Dallas. In feite is de stad de thuisbasis van een aantal toeristische attracties, waaronder het Dallas Arboretum en Botanische Tuin, de Dallas Zoo, Reunion Tower, en nog veel meer. Dus of u nu op zoek bent naar een historische attractie of iets meer modern en eigentijds, Dallas heeft u gedekt.

Zorg ervoor dat u voorzorgsmaatregelen te nemen tegen de hitte - het kan behoorlijk heet in Texas in de zomer! En als u op zoek bent naar een goede barbecue terwijl u in de stad bent, zorg ervoor om te controleren op een van Dallas 'vele gerenommeerde barbecue gewrichten.

Let op:Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.