Activiteiten in Kansas City

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Kansas City bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Kansas City biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Kansas City staat bekend om zijn barbecue en jazz, maar er is meer in de stad dan dat. Er zijn genoeg leuke en gezellige activiteiten om je bezig te houden tijdens je tijd in KC. Hier zijn vijf van onze favorieten:

  1. Verken de vele parken van de stad, waaronder Swope Park, Loose Park, en Mill Creek Park.
  2. Ga wandelen of hardlopen langs de paden langs de rivier.
  3. Bezoek het Nelson-Atkins Museum of Art of het Kemper Museum of Contemporary Art.
  4. Ga naar een wedstrijd van de Royals in het Kauffman Stadium of een wedstrijd van de Chiefs in het Arrowhead Stadium.
  5. Ga wat drinken en eten in een van de vele trendy restaurants en bars die Kansas City rijk is.
    1. Als je op zoek bent naar een leuk uitje, kijk dan niet verder dan Kansas City. De stad heeft genoeg activiteiten om je te vermaken, van kamperen en wandelen tot fietsen en sightseeing. Dus pak je koffers en maak je klaar voor een avontuur!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Kansas City! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Kansas City stuur ons je tip door.