Klimaat in Kansas City

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Kansas City voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Kansas City gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Kansas City. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Kansas City? Het weer in Kansas City is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Kansas City weer.

Het klimaat in Kansas City is gematigd. Het kent alle vier de seizoenen, hoewel het er 's zomers warmer en 's winters kouder is dan in andere delen van het land. De gemiddelde temperatuur in januari is -1,7 graden Celsius (29 graden Fahrenheit), en de gemiddelde temperatuur in juli is 30 graden Celsius (86 graden Fahrenheit). De gemiddelde neerslag bedraagt 41 inch per jaar, waarvan de meeste in de lente en de zomer valt.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.