Activiteiten in Varna

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Varna bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Varna biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

De zomer is de perfecte tijd om nieuwe plaatsen te verkennen en deel te nemen aan leuke activiteiten. Als je op zoek bent naar een beetje inspiratie, kijk dan niet verder dan Varna, Bulgarije. Deze stad aan de kust heeft zowel toeristen als de plaatselijke bevolking heel wat te bieden. Van oude ruïnes tot moderne clubs, Varna heeft voor elk wat wils. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in deze bruisende stad.

  1. Ontspan aan de schilderachtige kustlijn
  2. Het historische stadscentrum verkennen
  3. Wandel door de botanische tuinen van Devnya
  4. Bezoek het Asparuhovo-strand
  5. Ga op avontuur in De Zeetuin!
    1. Dus, als je op zoek bent naar een geweldige tijd in Varna, zorg er dan voor dat je een aantal van deze activiteiten uitprobeert! We beloven je dat je er geen spijt van zult krijgen. Heb je een van deze leuke dingen om te doen in Varna geprobeerd? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Varna! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Varna stuur ons je tip door.