Emigreren naar Perth

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Perth te emigreren.

Zeg maar dag tegen je zorgen en hallo tegen de witte zandstranden, want Perth roept! Hier is alles wat je moet weten over emigreren naar deze zonovergoten West-Australische stad. Eerst en vooral heb je een visum nodig. Het goede nieuws is dat er een aantal opties beschikbaar zijn, dus je zult er zeker een vinden die aan je wensen voldoet.

Als je in Perth wilt werken, heb je een migrantenvisum voor geschoolden nodig. Als je studeert, heb je een studentenvisum nodig. En als je gewoon op zoek bent naar een andere omgeving, zijn er ook toeristenvisa en zakenvisa beschikbaar. Als je je visumsituatie hebt uitgezocht, is het tijd om je koffers te pakken!

Onze bezoekers aan het woord:

Hallo, ik ben Sandra. Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden naar Perth verhuisd vanuit Melbourne, waar ik het grootste deel van mijn leven heb gewoond. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter, die allebei in Perth geboren zijn. Mijn man en ik houden ervan om te relaxen op het strand, festivals in de stad te bezoeken en verschillende culturen te ontdekken.

Als ik dat niet aan het doen ben (of met mijn familie aan het optrekken ben), kan je me meestal vinden terwijl ik een boek lees of Netflix aan het kijken ben.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.