Veiligheid in Perth

Is het veilig in Perth voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Perth? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Perth?

Is het veilig in Perth voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Perth?

Ja, het is veilig voor toeristen in Perth. De stad heeft een laag misdaadcijfer en is over het algemeen erg gastvrij voor bezoekers. Maar zoals bij elke grote stad is het altijd belangrijk om je bewust te zijn van je omgeving en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen criminaliteit. Sommige delen van Perth zijn minder veilig dan andere, dus raadpleeg een kaart of lokale gids voordat je je te ver buiten de gebaande paden begeeft. Geniet van je verblijf in Perth!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.