Veiligheid in Bratislava

Is het veilig in Bratislava voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Bratislava? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Bratislava?

Is het veilig in Bratislava voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Bratislava?

Het is veilig voor toeristen in Bratislava. Sommige delen van de stad zijn gevaarlijker dan andere, maar zolang u uit die gebieden blijft, is er niets aan de hand.

Het grootste gevaar voor toeristen in Bratislava is kleine criminaliteit. Zorg er dus voor dat je bezittingen veilig zijn en laat je waardevolle spullen niet onbewaakt achter. En als je 's avonds uitgaat, probeer dan bij groepen mensen te blijven en loop niet alleen. Voor de rest is Bratislava een veilige en gastvrije stad voor toeristen!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.