Workation in Bansko

Een workation is wanneer je naar Bansko komt om te ontsnappen aan de negen-tot-vijf en je in plaats daarvan te concentreren op je Incredibly Important Project (IIP). Het is een kans om lange, langzame lunches te hebben, te wandelen in de bergen, een dutje te doen in de namiddag en een aantal stevige werkuren te loggen in een aantrekkelijke omgeving.

U kunt een week of zelfs een maand blijven, als u er echt even tussenuit wilt. En ja, u zult waarschijnlijk ook wat echt werk gedaan krijgen.

Een werkplek in Bansko is een plek waar je naartoe kunt gaan om wat werk te doen. Het kan een koffieshop zijn, een bibliotheek, of een andere plek waar je kunt gaan zitten en wat werk gedaan kunt krijgen.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Bansko perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.