Activiteiten in Denver CO

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Denver CO bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Denver CO biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Denver is een stad die voor elk wat wils heeft. Van de levendige kunstscène tot de restaurants van wereldklasse, er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. En terwijl de stad ongetwijfeld vol opwinding en activiteit is, zijn er bepaalde activiteiten die Denver gewoon nog veel leuker lijken te maken. Hier zijn vijf van onze favorieten.

  1. Bekijk de lokale ambachtelijke brouwerijen - Denver is de thuisbasis van enkele van de beste ambachtelijke brouwerijen in het land, dus er is geen tekort aan plaatsen om te gaan voor een goed biertje.
  2. Maak een wandeling in de Rocky Mountains - Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains, dus er zijn tal van wandelpaden te verkennen op slechts enkele minuten van het centrum.
  3. Ga naar een wedstrijd in Coors Field - Denver is de thuishaven van de Colorado Rockies, en een bezoek aan een wedstrijd in Coors Field is een ervaring die je nooit zult vergeten.
  4. Ga naar een show in het Red Rocks Amphitheatre - Dit wereldberoemde amfitheater biedt een prachtig uitzicht en een geweldige concertervaring.
  5. Neem wat drankjes en hapjes op het dakterras van Union Station.
    1. De volgende keer dat je in Denver bent, zorg er dan voor dat je deze leuke activiteiten bekijkt! We hopen dat je een geweldige tijd hebt.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Denver CO! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Denver CO stuur ons je tip door.