Eten en drinken in Denver CO

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in Denver CO is natuurlijk de gastronomie.

Denver is een geweldige stad voor liefhebbers van eten en drinken. Er zijn tal van mogelijkheden voor elke smaak, van etnische keuken tot high-end dineren. Je vindt er ook een grote keuze aan ambachtelijke bieren, cocktails, en wijn. Hier zijn enkele van de beste plaatsen om te eten en te drinken in Denver.

Denver is een paradijs voor fijnproevers, met populaire gerechten variërend van Rocky Mountain oesters tot Colorado groene chili. Hieronder staan enkele van de meest geliefde gerechten in de Mile High City.

Rocky Mountain Oesters: deze rundvleesballetjes zijn een Denver nietje, en je vindt ze gebakken bij overeenstemmingsplaatsen in de hele stad. Bestel ze als voorgerecht of eet er een heel bord van - zorg er wel voor dat je voldoende bier bij de hand hebt om ze weg te spoelen.

Colorado Groene Chili: deze stevige stoofpot zit vol smaakvol varkensvlees en milde Hatch groene chilipepers. Het is het perfecte winterse comfort food, en je vindt het op menukaarten in heel Denver. Serveer het

De kosten van eten in Denver zijn vrij redelijk. Je kunt een fatsoenlijke maaltijd vinden voor minder dan , en als je bereid bent iets meer uit te geven, kun je er echt heerlijk eten vinden. Natuurlijk zullen er, zoals in elke stad, altijd plaatsen zijn waar je veel geld aan eten kunt uitgeven, maar over het algemeen zijn de kosten van levensonderhoud in Denver vrij betaalbaar.

Dus als je op zoek bent naar een food-centric vakantiebestemming, Denver is de place to be. Met voor elk wat wils, kun je hier geweldig eten vinden dat je smaakpapillen prikkelt en je naar meer laat verlangen. Bent u al eens in Denver geweest? Wat was uw favoriete gerecht?

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Engels zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.