Wonen & werken in Denver CO

Wonen & werken in Denver CO, Verenigde Staten als digital nomad, wie wilt dat nou niet? Remote werken in Verenigde Staten wordt steeds populairder. Op deze pagina delen wij ervaringen van andere digital nomads in Denver CO en geven we je tips om er de beste tijd van te maken.

Beoordeling

3.63/5 (Rank #99)

Gezinsvriendelijkheid

Internet

55 Mbps

Temperatuur (gemiddeld)

Onbekend

Luchtkwaliteit

Onbekend

Veiligheid

Redelijk goed

Rassentolerantie

Goed

Inkomsten niveau

4817 USD

Engels niveau

Heel goed

Begaanbaarheid

Heel goed

Verkeersveiligheid

Redelijk

Gezelligheid

Goed

Gratis WIFI in de stad

Redelijk

Airconditioning

Redelijk

Vrije meningsuiting

Goed

LGBTQ+ vriendelijk

Heel goed

Levenskwaliteit

Goed

Plezier

Redelijk

Luchtvochtigheid

Onbekend

Leefkosten

Criminaliteit

Onbekend

Opleidingsniveau

Hoog

Opstart score

Redelijk

Bevolkingsdichtheid

Onbekend

Vrede

Onbekend

Ziekenhuizen

Heel goed

Nachtleven

Redelijk

Werkplekken

Onbekend

Vriendelijk voor buitenlanders

Engels

Vriendelijk voor vrouwen

Slecht

Digital Nomad Data

Continent

Noord America

Gemiddelde reistijd

9 dagen

Internet snelheid

55 Mbps

Weer

25C

Electriciteit

Amerikaanse type A plug

Beste buurt om in te verblijven

Five points

Tip geven

Nee

Betalen met kaart

Mogelijk bij meeste plaatsen

Beste coworking plek

Onbekend

Digital Nomad Guide

Kraanwater

Veilig te drinken

Bezoekers terugkeer %

15 %

Populatie

BBP per hoofd

57808 USD / jaar

Bevolkingsdichtheid

Onbekend

Religieuze overheid

Niet-Religeus

Huurplatformen

Onbekend

Beste luchtvaartmaatschappij

United

Internationale luchthaven

Onbekend

Levenskosten in Denver CO

Levensonderhoud Digital Nomad

3,808USD / maand

Levensonderhoud gezin

3217 USD / maand

1 kamer studio (centrum)

1,600USD/ maand

Hotel (gem. prijs/maand)

2381 USD / maand

Airbnb appartement (gem. prijs/maand)

3,464USD / maand

Hotel (gem. prijs/nacht)

112USD / nacht

Airbnb appartement (gem. prijs/nacht)

114USD / nacht

Cost of Living

Levensonderhoud expat

2,699USD / maand

Levensonderhoud local

1,841USD / maand

Coworking kosten

450USD / maand

Avondmaaltijd

8USD

Coca-Cola (0.3L)

2USD

Koffie

4USD

Bier (0.5L)

5USD

Reviews

Meike
Lees verder
Na eerst 2 weekjes op een werkvakantie te zijn geweest in Denver CO direct besloten om voor langere tijd erheen te vertrekken. Ik woon inmiddels dus al bijna een jaar in Denver CO en heb daar zeker geen spijt van. Er is een leuke digital nomad community hier en er zijn genoeg gelijkgestemden om in je vrije tijd leuke dingen mee te ondernemen.
Thomas
Lees verder
Ik heb ongeveer een maand gewoond en gewerkt als digital nomad in Denver CO. Het was echt een fantastische ervaring om in deze stad tijdelijk de kunnen wonen en werken. Doordeweeks goed kunnen werken in een leuke co-working en In de weekenden heb ik genoten van alle mooie bezienswaardigheden in Denver CO en de nabije omgeving.
Anne
Lees verder
Ik was vorige maand voor 2 weken op workation in Denver CO. Wat een top plek om te verblijven! Ik had een leuke co working plek gevonden vlakbij mijn hotel en heb daar veel leuke mensen ontmoet, waar ik in de avonden en in de weekenden uitstapjes mee heb gemaakt.

Ben jij in Denver CO, Verenigde Staten geweest?

Deel je ervaring met ons!

Veel gestelde vragen

De lokale bevolking in Verenigde Staten spreekt Engels. Het Engels niveau is over het algemeen Heel goed.

Enkele goede voorbeelden van Digital Nomad banen die je in Denver CO kunt uitvoeren zijn:

  • Online trainer
  • Digital advertising,
  • Webdesigner
  • Copywriter
  • Vertaler
  • Video Editor
  • Social Media Manager

 

Eigenlijk alle banen waarvoor je niet plaatsafhankelijk bent en dus ook makkelijk vanuit Denver CO kunt doen.

Denver biedt een hoge levenskwaliteit met veel buitenactiviteiten, een bloeiende kunst- en cultuurscene en een gematigd klimaat. Voor bedrijven biedt Denver een productieve, kosteneffectieve beroepsbevolking en toegang tot talloze vervoersmogelijkheden. De stad is ook de thuisbasis van grote bedrijven en hoofdkantoren voor veel startups. 

Binnenkort vullen wij de bestemmingen in de buurt aan.

Er zijn heel weinig banken in Nederland die je een hypotheek willen geven om een huis te kopen in het buitenland. 

Banken willen geen risico lopen met een onderpand in het buitenland waar ze geen zicht op hebben. En dus zullen Nederlandse banken niet snel een hypotheek verstrekken voor een huis in het buitenland.

Je kunt het eventueel proberen bij een grote bank met filialen in het buitenland. En anders kun je proberen een hypotheek af te sluiten in Verenigde Staten zelf

TIP: zoek altijd een hypotheekadviseur die ervaring heeft in Verenigde Staten en op de hoogte is van de regels van het kopen van een huis in Denver CO.

Sommige mensen zeggen dat een van de nadelen van wonen en werken in Denver het weer is. Hoewel het over het algemeen zonnig en mild is, kan de winter koud en winderig zijn, en de zomer heet en droog. Een ander nadeel is dat de kosten van levensonderhoud in Denver hoog zijn. Huisvestingskosten zijn bijzonder duur, en salarissen hebben de neiging om lager te zijn dan in andere delen van het land. Tenslotte zeggen sommige mensen dat het verkeer in Denver een probleem is. De stad is snel gegroeid in de afgelopen jaren, en het snelwegsysteem heeft geen gelijke tred gehouden met de vraag. Dit leidt tot congestie op de wegen tijdens de spitsuren. 

Leven, wonen en werken in Denver CO

Overweeg je om te gaan wonen en werken in Denver CO? Lees dan hier wat Denver CO allemaal biedt voor jou als digital nomad! 

 

Bereid je zeker goed voor! Ga bijvoorbeeld eerst een naar Denver CO voor een korte (werk)vakantie en kijk hoe het je bevalt. Wat vind je van het eten? Zijn er goede co working plekken waar je prettig kunt werken? Bevalt het klimaat je? En hoe vriendelijk ervaar je de cultuur in Verenigde Staten? Allemaal belangrijke factoren die het leven, wonen en werken in Denver CO prettig maken!

En heb je na een goede eerste ervaring besloten dat je langer wilt blijven? Super! Op naar de volgende stap: welke zaken moet ik regelen in Nederland? En natuurlijk ook niet onbelangrijk: een woonruimte in Denver CO vinden. Een appartement of huis huren voor de langere termijn betekent meestal dat je ook goedkoper kunt wonen. Het is dus zeker de moeite waard om dit goed uit te zoeken.

Tot slot nog een leuk random feitje over deze nomad bestemming.

De Mile High City ligt op de hoogvlakten op een hoogte van 5.280 voet (1.609 meter). Denver werd in 1858 gesticht als mijnstad en werd in 1876 de hoofdstad van het Colorado Territory. Het grootstedelijk gebied Denver heeft een bevolking van meer dan 2,8 miljoen mensen. Denver is de thuishaven van vele professionele sportteams, waaronder de Denver Broncos van de NFL, de Colorado Rockies van de MLB, de Denver Nuggets van de NBA, en de Colorado Avalanche van de NHL. De stad was in 1976 gastheer van de Olympische Winterspelen. Denver is ook bekend om zijn ambachtelijke bier scene, met meer dan 100 brouwerijen actief zijn in het metrogebied.

Picture of Melanie

Melanie

Ik ben Melanie, ik reis al tien jaar en nu is het mijn taak om anderen te helpen hetzelfde te doen! Ik werk bij digitalnomad.nl als SEO specialist en beheer onze social media accounts op Instagram, Facebook en Twitter (@digitalnomads).

Ik ben een grote fan van REIZEN & koffie (en niet alleen omdat ze deze site sponsoren!). Mijn favoriete bestemmingen zijn Tokio, Berlijn, Lissabon en Buenos Aires.

Andere landen

Spanje

Portugal

Vietnam

Indonesië

© 2023 digitalnomad.nl