Activiteiten in Gdansk

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Gdansk bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Gdansk biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Hoewel Gdansk bekend staat om zijn mooie en historische architectuur, heeft de stad zowel toeristen als de lokale bevolking genoeg te bieden op het gebied van entertainment. Van het bruisende nachtleven tot de eindeloze reeks activiteiten, Gdansk is een stad die zeker in de smaak zal vallen. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Gdansk:

  1. Bezoek het middeleeuwse kasteel van de Duitse Orde in Malbork.
  2. Wandel langs de wereldberoemde Koninklijke Route in Warschau.
  3. Bekijk de prachtige gebrandschilderde ramen in de Wawel kathedraal van Krakau.
  4. bewonder het majestueuze fort van het Novgorod Kremlin.
  5. Verken de charmante grachtengordel van Amsterdam!
    1. Dus, als je op zoek bent naar een geweldige tijd in Gdansk, zorg er dan voor dat je deze vijf activiteiten gaat bekijken - je zult er geen spijt van krijgen! En als je klaar bent met je plezier hier, bekijk dan zeker onze andere blog posts voor meer spannende bestemmingen.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Gdansk! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Gdansk stuur ons je tip door.