Activiteiten in Kiev

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Kiev bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Kiev biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, is een stad vol verrassingen. Natuurlijk zijn er de verbazingwekkende historische bezienswaardigheden en romantische restaurants die iedereen in zo'n plaats verwacht, maar Kiev heeft bezoekers zoveel meer te bieden dan dat. Van avonturen in de buitenlucht tot eigenzinnige culturele ervaringen, hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Kiev

  Liefhebbers van buitenrecreatie kunnen hun hart ophalen in de bossen en parken van Kiev. De rivier de Dnjepr stroomt door de stad en er zijn tal van mogelijkheden om te vissen, zwemmen en kajakken. Voor wie liever de stad verkent, heeft Kiev een overvloed aan interessante architectuur en geschiedenis om te verkennen.

   Neem zeker een kijkje in de Sint-Sofiakathedraal en het Pechersk Lavra-klooster voor enkele van de mooiste bezienswaardigheden van de stad. De 5 leukste activiteiten in Kiev:

   1. Verken het historische openluchtmuseum in Kiev Pechersk Lavra
   2. Maak een romantische wandeling door de Andreevsky Afdaling
   3. Bezoek het Moederland Monument voor een ongelooflijk uitzicht over de stad
   4. Beproef je geluk in een van de vele casino's van Kiev
   5. Bekijk het bruisende nachtleven in de Khreschatyk Straat
    1. Kiev is een stad met voor elk wat wils. Als je op zoek bent naar een bruisend nachtleven, zijn er genoeg clubs en bars om uit te kiezen. Als je de geschiedenis en architectuur van de stad wilt ontdekken, zijn er musea en kerken te bezoeken. En als je gewoon wilt ontspannen in de natuur, zullen de campings aan de rand van Kiev perfect voor je zijn.

      We hopen dat je onze lijst met de 5 leukste activiteiten in Kiev met plezier hebt gelezen en dat je de kans krijgt om ze allemaal zelf te ervaren!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Kiev! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Kiev stuur ons je tip door.