Klimaat in Kiev

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Oekraïne is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Kiev voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Kiev gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Kiev. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Kyiv? Het weer in Kyiv is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Kyiv weer.

Kyiv heeft een gematigd landklimaat, met koude winters en hete zomers. De gemiddelde jaartemperatuur ligt rond de 10 graden Celsius. Juli is de warmste maand met een gemiddelde temperatuur van 23 graden Celsius, terwijl januari de koudste maand is met een gemiddelde temperatuur van -2 graden Celsius. De neerslag is meestal het hoogst in de zomer en de herfst en het laagst in de winter.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.