Activiteiten in Melbourne

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Melbourne bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Melbourne biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Op zoek naar iets leuks te doen in Melbourne? Of je nu een lokale of een toerist, er is genoeg om je te vermaken in deze bruisende stad. Hier zijn onze top vijf keuzes voor de meest leuke activiteiten in Melbourne.

  1. Maak een wandeling door de Fitzroy Gardens - ze staan vol met prachtige bloemen en bomen, en er is zelfs een fernery!
  2. Bezoek de Melbourne Zoo - hier leven meer dan 320 diersoorten, waaronder leeuwen, tijgers en olifanten!
  3. Ga picknicken in een van de vele parken van Melbourne - er zijn er genoeg om uit te kiezen, waaronder de Royal Botanic Gardens en Carlton Gardens.
  4. Verken de stad street art scene - vind je een aantal ongelooflijke stukken over heel Melbourne.
  5. Maak een ritje op het Melbourne Star Observation Wheel - het biedt een prachtig uitzicht op de skyline van de stad!
    1. Dus daar heb je het! Onze lijst van de 5 leukste activiteiten in Melbourne. We hopen dat je geniet van deze zoveel als wij doen. Als je op zoek bent naar een geweldige stad om te verkennen, kijk dan niet verder dan Melbourne - er is voor elk wat wils hier. Wat zijn je favoriete dingen om te doen in Melbourne? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Melbourne! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Melbourne stuur ons je tip door.