Klimaat in Melbourne

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Australië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Melbourne voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Melbourne gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Melbourne. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Melbourne? Het weer in Melbourne is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Melbourne weer.

Melbourne heeft een gematigd klimaat met vier duidelijke seizoenen. De herfst is meestal koel met gemiddelde temperaturen in de lage 20 graden Celsius (lage 70 graden Fahrenheit), de winter is koud met gemiddelde temperaturen halverwege de 20 graden Celsius (lage 50 graden Fahrenheit), de lente is mild met gemiddelden in de lage 20 graden Celsius (lage 70 graden Fahrenheit).

En de zomer is warm met gemiddelden in de hoge 20 graden Celsius (halverwege de 80 graden Fahrenheit). In Melbourne valt over het algemeen meer regen dan in Sydney, en iets minder dan in Brisbane.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.