Activiteiten in Playa del Carmen

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Playa del Carmen bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Playa del Carmen biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Playa del Carmen is een van de mooiste stranden van Mexico. Met kristalhelder blauw water en witte zandstranden, is het geen wonder dat het een populaire toeristische bestemming is. Er zijn tal van dingen te doen in Playa del Carmen, maar dit zijn enkele van de leukste activiteiten voor toeristen.

Snorkelen in het kristalheldere water van de cenotes, zonnebaden op een poederwit zandstrand, de oude ruïnes van Tulum verkennen, zwemmen met dolfijnen in Xcaret Park, en de hele nacht dansen in een van de vele nachtclubs van Playa del Carmen zijn slechts enkele van de leuke dingen die je kunt doen in deze bruisende Mexicaanse kuststad.

De volgende keer dat je in Playa del Carmen bent, moet je zeker deze leuke activiteiten eens bekijken. Je zult er geen spijt van krijgen! En als je toevallig een van deze plaatsen bezoekt, of een van de activiteiten probeert die we hebben genoemd, laat ons dan zeker weten hoe het ging door naar ons te tweeten of ons te taggen op Instagram.

We kunnen niet wachten om te horen over je ervaringen in onze favoriete Mexicaanse stad. Hasta pronto, Playa!

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Playa del Carmen! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Playa del Carmen stuur ons je tip door.