Klimaat in Playa del Carmen

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Mexico is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Playa del Carmen voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Playa del Carmen gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Playa del Carmen. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Playa del Carmen? Het weer in Playa del Carmen is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Playa del Carmen weer.

Playa del Carmen heeft een tropisch klimaat, wat betekent dat het er het hele jaar door heet en vochtig is. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 80 graden Fahrenheit, maar in de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot 95 graden. En omdat de luchtvochtigheid zo hoog is, voelt het veel heter aan dan het in werkelijkheid is.

De beste tijd om Playa del Carmen te bezoeken is tijdens de wintermaanden, wanneer de temperaturen wat milder zijn en de luchtvochtigheid niet zo erg is.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.