Kaart Playa del Carmen

De plattegrond van Playa del Carmen lijkt op een typische plattegrond van een badplaats. Er is een toeristische zone en er zijn plaatsen waar de plaatselijke bevolking woont en werkt.

Het toeristische gebied ligt in het midden van de kaart, en wordt omringd door gebieden voor de lokale bevolking. Er is een commerciële wijk in de buurt van de toeristische zone, en het is gevuld met winkels en restaurants. De stranden liggen ook in de buurt van de toeristische zone, en zijn een populaire bestemming voor bezoekers.

De buurten waar de lokale bevolking woont liggen verspreid over de stad. Ze hebben over het algemeen kleinere huizen, en er is meer aandacht voor het gezinsleven dan voor toerisme. Er zijn ook verschillende scholen in deze buurten, wat belangrijk is omdat veel van de inwoners hier met hun kinderen wonen.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Playa del Carmen je het beste verblijft! Ga je vooral naar Playa del Carmen om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Playa del Carmen is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Playa del Carmen. 

Met behulp van een plattegrond van Playa del Carmen kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.