Activiteiten in Tampa

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Tampa bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Tampa biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Op zoek naar iets te doen in Tampa? Er is genoeg om uit te kiezen, of je nu op zoek bent naar een ontspannen dag aan het strand of een avondje uit vol actie. Hier zijn vijf van onze favoriete activiteiten in Tampa:

  1. Bekijk de lokale kunstscène in het Tampa Museum of Art.
  2. Ga naar Ybor City voor een avondje live muziek en dansen.
  3. Woon een wedstrijd bij in het Raymond James Stadium of maak een wandeling door het Curtis Hixon Park.
  4. Breng de dag door in Busch Gardens of Adventure Island waterpark.
  5. Slenter door de winkels en restaurants op South Howard Avenue.
    1. Tampa is een stad met voor elk wat wils. Als je op zoek bent naar een avontuur in de buitenlucht, zijn er genoeg mogelijkheden om je hartslag omhoog te krijgen. Als je liever binnen blijft, heeft de stad musea en theaters van wereldklasse. Wat je ook kiest om te doen, we hopen dat je een geweldige tijd heeft in Tampa!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Tampa! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Tampa stuur ons je tip door.