Klimaat in Tampa

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Tampa voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Tampa gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Tampa. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Tampa? Het weer in Tampa is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Tampa weer.

Het klimaat van Tampa is vochtig subtropisch. Dit betekent dat de zomers heet en vochtig zijn, en de winters mild tot koel. De gemiddelde zomertemperatuur in Tampa is ongeveer 90 graden Fahrenheit, en de gemiddelde minimumtemperatuur is ongeveer 70 graden Fahrenheit. De gemiddelde hoge temperatuur in Tampa in de winter is ongeveer 72 graden Fahrenheit.

En de gemiddelde lage temperatuur is ongeveer 52 graden Fahrenheit. Tampa heeft ook te maken met een behoorlijke hoeveelheid neerslag gedurende het jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.