Kaart Tampa

De kaart van Tampa ziet eruit als een uitgerekte versie van een palmboom. De stad ligt aan de Golfkust van Florida en staat bekend om zijn tropische klimaat en uitgestrekte stranden. Tampa is ook de thuishaven van verschillende grote sportteams, waaronder de Buccaneers (NFL), Rays (MLB), en Lightning (NHL). Als u ooit in de buurt bent, moet u zeker een kijkje nemen in Ybor City, een historische wijk vol trendy restaurants en bars.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Tampa je het beste verblijft! Ga je vooral naar Tampa om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Tampa is bijvoorbeeld East Tampa.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Tampa. 

Met behulp van een plattegrond van Tampa kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.