Activiteiten in Wroclaw

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Wroclaw bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Wroclaw biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

De op drie na grootste stad van Polen, Wroclaw, is een charmante bestemming die een overvloed aan activiteiten biedt om van te genieten. Hier zijn 5 van de leukste activiteiten in Wroclaw:

  1. Maak een wandeling rond het schilderachtige eiland Ostrów Tumski.
  2. Geniet van een ontspannen cruise op de rivier de Odra.
  3. Proef de heerlijke Poolse keuken.
  4. Beklim de 83 meter hoge klokkentoren voor een prachtig uitzicht over de stad.
  5. Ga lekker winkelen in de vele boetiekjes en markten in Wroclaw. Wat je interesses ook zijn, er is voor iedereen wel iets te beleven in deze bruisende stad!
    1. Als je op zoek bent naar een geweldige tijd in Wroclaw, bekijk dan zeker deze vijf leuke activiteiten. Van het verkennen van de stad tot genieten van de natuur, er is voor elk wat wils in deze charmante Poolse stad. We hopen dat je geniet van je tijd hier!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Wroclaw! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Wroclaw stuur ons je tip door.