Kaart Wroclaw

De plattegrond van Wroclaw is vrij ingewikkeld, met veel kronkelige straatjes en bruggen over de rivier de Oder. Er zijn een paar grote parken in het centrum van de stad, evenals een oude stadswijk die een populaire toeristische bestemming is. De stad heeft de laatste jaren veel herontwikkeling gekend, dus de skyline verandert voortdurend. Als u ooit in Wroclaw bent, zorg dan dat u er rondwandelt en alle verborgen juweeltjes verkent!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Wroclaw je het beste verblijft! Ga je vooral naar Wroclaw om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Wroclaw is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Wroclaw. 

Met behulp van een plattegrond van Wroclaw kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.