Emigreren naar Bangkok

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Bangkok te emigreren.

Bangkok is een geweldige stad om in te wonen, met veel mogelijkheden en veel dingen om te doen. De kosten van levensonderhoud kunnen wat hoog zijn, maar er zijn genoeg manieren om geld te besparen als je creatief wilt zijn.

Een ding om in gedachten te houden is dat de scholen hier niet zo goed zijn als in andere delen van de wereld. Als u kinderen heeft, kunt u overwegen ze in een ander land naar school te sturen.

Over het geheel genomen is Bangkok een geweldige plek om te wonen en ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een avontuur.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Jean. Ik ben anderhalf jaar geleden naar Bangkok verhuisd met mijn man en twee jonge kinderen. We emigreren naar Thailand, en we genieten van elke minuut!

Trekking en bergbeklimmen zijn enkele van mijn favoriete hobby's. Ik hou ervan de wildernis in te trekken en nieuwe gebieden te verkennen. Er is iets aan de uitdaging van een trekking dat me echt opwindt, en ik hou ervan mijn grenzen te testen door zo hoog mogelijk te klimmen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.