Klimaat in Bangkok

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Thailand is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Bangkok voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Bangkok gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Bangkok. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Bangkok? Het weer in Bangkok is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Bangkok weer.

Het klimaat in Bangkok is het hele jaar door heet en vochtig. De gemiddelde hoge temperatuur is ongeveer 32 graden Celsius (90 graden Fahrenheit), en de gemiddelde lage temperatuur is ongeveer 24 graden Celsius (75 graden Fahrenheit). De luchtvochtigheid is meestal hoog, dus het kan behoorlijk warm en benauwd aanvoelen. Er is ook een regenseizoen van mei tot oktober, waarin het vaak regent en de temperaturen wat koeler zijn.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.