Emigreren naar Boekarest

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Boekarest te emigreren.

Er zijn een paar verschillende manieren om naar Boekarest te emigreren, afhankelijk van uw situatie. Als u Roemeense voorouders heeft, kunt u misschien het staatsburgerschap verkrijgen via afstamming. Als u een hooggeschoold beroep of kwalificaties hebt, kunt u in aanmerking komen voor een werkvisum. Tot slot, als u getrouwd bent met een Roemeens staatsburger, kunt u ook in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning via uw echtgenoot of echtgenote.

Neem contact op met een plaatselijke immigratieadvocaat om meer te weten te komen over uw mogelijkheden.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Bram, en ik verhuisde naar Boekarest een jaar en negen maanden geleden. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Mijn hobby's zijn sightseeing (vooral in de oude stad), uit eten gaan (ik probeer graag nieuwe restaurants uit) en joggen (hoewel ik daar niet erg goed in ben).

Ik woon graag in Boekarest - er is altijd wel iets nieuws te zien of te doen. De mensen zijn vriendelijk, en er heerst hier een groot gemeenschapsgevoel. Ik kijk ernaar uit om te zien wat het volgende jaar en negen maanden brengen!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.