Veiligheid in Boekarest

Is het veilig in Boekarest voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Boekarest? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Boekarest?

Is het veilig in Boekarest voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Boekarest?

Boekarest is over het algemeen een veilige stad voor toeristen. Maar zoals in elke grote stad is het altijd belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en je bewust te zijn van je omgeving.

Sommige delen van de stad zijn onveiliger dan andere, dus het is beter om niet 's avonds laat rond te lopen in verlaten gebieden of buurten die je niet goed kent. Het is ook een goed idee om een kopie van uw paspoort en hotelgegevens bij u te hebben, voor het geval u verdwaalt of iemand om hulp moet vragen.

Over het geheel genomen is Boekarest een geweldige stad om te bezoeken en de meeste toeristen zullen geen enkele moeite hebben om het er naar hun zin te hebben. Zorg er wel voor dat je je omgeving in de gaten houdt en neem de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen tegen straatcriminaliteit.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.