Emigreren naar Chiang Mai

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Chiang Mai te emigreren.

Als u naar Chiang Mai wilt emigreren, moet u een paar dingen doen. Ten eerste moet u een Thais visum aanvragen. Er zijn verschillende visa beschikbaar, dus onderzoek goed welk visum het beste bij uw situatie past. Zodra u uw visum heeft, moet u een verblijfplaats vinden in Chiang Mai. Er zijn vele mooie appartementen en huizen te huur in de stad.

Zorg ervoor dat u uw kosten voor levensonderhoud begroot voordat u verhuist. Tot slot is het altijd een goed idee om wat basis-Thais te leren voordat u naar een nieuw land verhuist. Dit zal u helpen om u te vestigen en het meeste uit uw ervaring in Chiang Mai te halen. Bedankt voor de vraag!

Onze bezoekers aan het woord:

Mason hier. Ik ben 32 jaar oud, getrouwd en heb drie zonen. We zijn drie jaar en een maand geleden naar Chiang Mai verhuisd, en we vinden het hier geweldig!

Ik hou van wandelen en kamperen in mijn vrije tijd - er is niets beters dan de natuur in te gaan om je hoofd leeg te maken. En ik moet zeggen, het Thaise eten is ook geweldig... ik kan niet genoeg krijgen van die kleefrijstgerechten!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.