Workation in Chiang Mai

Een workation is een werkvakantie, en Chiang Mai is de perfecte plek om er een te doen. Met zijn prachtige landschap en overvloed aan coworking ruimtes, is het geen wonder dat deze stad een populaire bestemming voor digitale nomaden aan het worden is. Of je nu wilt ontsnappen aan de sleur van 9 tot 5 of gewoon wilt genieten van een andere manier van werken, een werkvakantie in Chiang Mai kan precies zijn wat je nodig hebt.

Hier is alles wat je moet weten over het plannen van je eigen werkvakantie in deze idyllische Thaise stad. Een workation is een vakantie die ook wat werk inhoudt.

Mensen kiezen er vaak voor om op werkvakantie te gaan om geld te besparen op reiskosten, omdat ze overal kunnen werken waar een internetverbinding is. Chiang Mai is een geweldige plek om dit te doen, omdat het een mooie en betaalbare stad is met veel coworking spaces en cafés die goede wifi-verbindingen bieden.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Chiang Mai perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.